Siirry pääsisältöön

Unelmien vuosi - unelmien työ

Ihanaa uuden vuoden alkua!
Edellinen postaus käsitteli viime vuotta ja miten hyvin se mun elämässä päättyikään. Vuodelle 2019 olen tehnyt isot tavoitteet ja suunnitelmat siitä miten toteutan omat unelmani tai ainakin menen vauhdilla niitä kohti. Oothan sä kirjannut ylös sun tavoitteet tälle vuodelle?

Mun suurimmat tavoitteet ja unelmat tälle vuodelle on edistyä mun työssäni mahdollisimman paljon, matkustella ulkomaille niin usein kuin mahdollista ja muuttaa Espoosta muualle päin Suomea. Olen myös luvannut itselleni jatkaa tätä positiivisuuden matkaa, mitä aloitin jo viime vuoden loppupuolella, olla itselleni armollinen, elää tässä hetkessä ja yksinkertaisesti olla optimisti sen sijaan, että olisin pessimisti. Mä niin tiedän, että vuodesta 2019 tulee mun elämäni paras vuosi. Ootko sä tehnyt saman päätöksen millaisen vuoden sä itsellesi haluat?
Tiedättekö sen tunteen, kun löytää vihdoin sen työn, jota oot etsinyt sun koko elämän? Mä tiedän nyt, miltä se tunne tuntuu. Ja se tunne tuntuu niin p*run hyvälle, sanoinkuvailemattoman ihanalle. Ootko sä sellaisessa työssä, missä sä viihdyt? Jos et ole, olisiko sun mahdollista etsiä tai vaihtaa työpaikkaa sellaiseen työhön, mitä sä oikeasti haluaisit tehdä? Työ, joka on ollut sun unelma? Työ, joka oikeasti ei tunnu edes työltä eikä töihin lähtö tunnu välillä ylitsepääsemättömän vaikealle?

Aikaisemmin ajattelin, että yrittäjän työ ei ole mua varten. Ajattelin näin siis vielä ennen viime vuoden loppupuolta. Jostain syystä sana "yrittäjä" kuulosti mun korvaan välillä niin kamalalta, niin ahdistavalta. Ikäänkuin menettäisin itseni työlle. Tällaisiakin kohtaloita olen nimittäin kuullut. Nyt olen kuitenkin tajunnut, että jos sä oot yrittäjä ja sä rakastat tehdä sitä työtä mitä teet, yrittäjyys on niin se mun juttu ja on aina niin ollutkin. Aikaisemmin olin niin mielipiteeni sokaisema, etten nähnyt sen mielipiteen taakse enkä nähnyt yrittäjyyden hyviä puolia. Yrittäjyys on myös monimuotoinen ala - on pienyrittäjyyttä, kojumyyjää, jälleenmyyntiä, osakeyhtiöitä etc. En toki sano, että yrittäjyys sopii kaikille, se on jokaisen oma päätös ja jokainen meistä on yksilö. 
Mistä sitten tykkään nykyisessä työssäni? Siitä, että saan auttaa ihmisiä voimaan hyvin. Siitä, että saan itse päättää omat työaikani. Siitä, että mulla on vapaus. Siitä, että tää työ mahdollistaa mulle myös matkustamista, tapahtumissa käyntiä ja ihania ihmisiä mun ympärille. Myös se, että saan itse vaikuttaa omaan palkkaani, on mulle iso juttu.

Älä koskaan sano ei koskaan. Koskaan et voi tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Tee itsellesi tavoitteet tälle vuodelle, mieti mitä sä haluat saavuttaa tänä vuonna. Ja ennen kaikkea, kulje tätä vuotta avoimin ja positiivisin mielin eteenpäin. Tehdään yhdessä vuodesta 2019 sanoinkuvailemattoman ihana!

-xoxo Suvi 💕Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

FitLine - huuhaata vai ei?

Tutustuin FitLineen ensimmäistä kertaa tammikuussa 2016. Ensimmäinen ajatus, mikä mieleeni tuli oli, että ihan mielenkiintoisen kuuloista ja tarvitsisin kyllä jotain muutosta mun ruokavalioon ja elämään. Silloin ajattelin kuitenkin tuotteiden olevan liian kalliita siihen nähden, että toimiiko ne todella. Olin nimittäin todella skeptinen tuotteiden suhteen, ehkäpä ajattelin että ne oli täyttä huuhaata.
Nyt 3 vuotta myöhemmin, olen käyttänyt Fitlinen optimaalisettiä sekä paria muuta tukituotetta yli 4 kuukautta päivittäin. Kiinnostuin tuotteista Even kautta, jonka kautta olin kuullut tuotteista jo silloin 3 vuotta sitten! Osallistuin viime syyskuussa Even järjestämään Munlainen-hyvinvointitapahtumaan ja se oli se "breaking point". Se oli se hetki, jolloin tajusin, että mun elämän suunnan täytyy muuttua. Voin kokonaisvaltaisesti todella huonosti ja tajusin, että en elä sellaista elämää, jota oikeasti haluaisin elää. Ennen olin ajatellut, että mun unelmien elämä on mahdotonta. Mu…

Testissä Vita Liberata Invisi

Jokaisella meistä on oikeus hemmotella itseään ja antaa itselleen omaa aikaa. Aina kun muistaa ottaa sitä omaa aikaa, on arkikin silloin paljon sujuvampaa.

Hemmottelu itselläni on yleensä tarkoittanut sitä, että pääsen kynsihoitoon, ripsihuoltoon ja saatan laittaa itselleni kasvonaamion ja olla vaan. Nykyään kun itselläni ei ole enää akryylikynsiä eikä ripsienpidennyksiä, oon alkanut miettimään, että mikä on sitten se mun juttu millä hemmottelen itseäni. Kynnet pystyn tietysti itse lakkaamaan ja välillä voin mennä myös hemmoteltavaksi kauneushoitoihin sekä tehdä edelleen kauneushoitoja kotona, mutta yksi kotona suoritettava kauneusrituaali ja hemmottelu itselleni mulla on ollut jo lähemmäs 10 vuotta. Ja sen nimi on itseruskettava.

Silloin kun itseruskettavaa aloin käyttämään, se jakoi mielipiteitä aika rankasti. Jotkut rakastivat sitä, jotkut kokivat sen epäaidoksi. Itse taas koin sen niin, että edes pieni päivetys kasvoilla ja vartalossa saa oman ihoni näyttämään terveeltä ja elinvoima…

Mitä on onnellisuus?

Otsikon kysymys on sellainen, mitä monesti itse oon miettinyt ja oon myös melko varma, etten ole ainoa. Tekeekö ihmisen onnelliseksi raha, uudet vaatteet vai kenties uusi auto? Tunteeko ihmiset onnellisuutta ainoastaan silloin, kun heillä on paljon materiaa ympärillään ja paljon omaisuutta? Voiko onnellisuutta tuntea vaikka elämässä ei kaikki olisikaan hyvin? Oma vastaus tähän on, että kyllä voi.Moni asia on omasta asenteesta kiinni, myös se miten positiivinen elämänkatsomus sulla itselläsi on. Itse en tosiaankaan aina ole ollut ihminen positiivisimmasta päästä, nuoruudessa ja vuosia sitten mulla oli usein aika pessimistinen asenne elämään. Toki olen aina pyrkinyt olemaan ihmisille ystävällinen ja iloinen. Oma pessimistinen asenteeni muuttui siinä vuoden 2014 loppupuolella, kun nostin takamukseni ylös sohvalta ja päätin, että nyt asenne muuttuu. Aloin käymään kuntosalilla sekä syömään kunnolla ja olo alkoi paranemaan samantien. Vähitellen paino alkoi myös tippumaan ja puolessa vuodess…