Siirry pääsisältöön

Unelmien vuosi - unelmien työ

Ihanaa uuden vuoden alkua!
Edellinen postaus käsitteli viime vuotta ja miten hyvin se mun elämässä päättyikään. Vuodelle 2019 olen tehnyt isot tavoitteet ja suunnitelmat siitä miten toteutan omat unelmani tai ainakin menen vauhdilla niitä kohti. Oothan sä kirjannut ylös sun tavoitteet tälle vuodelle?

Mun suurimmat tavoitteet ja unelmat tälle vuodelle on edistyä mun työssäni mahdollisimman paljon, matkustella ulkomaille niin usein kuin mahdollista ja muuttaa Espoosta muualle päin Suomea. Olen myös luvannut itselleni jatkaa tätä positiivisuuden matkaa, mitä aloitin jo viime vuoden loppupuolella, olla itselleni armollinen, elää tässä hetkessä ja yksinkertaisesti olla optimisti sen sijaan, että olisin pessimisti. Mä niin tiedän, että vuodesta 2019 tulee mun elämäni paras vuosi. Ootko sä tehnyt saman päätöksen millaisen vuoden sä itsellesi haluat?
Tiedättekö sen tunteen, kun löytää vihdoin sen työn, jota oot etsinyt sun koko elämän? Mä tiedän nyt, miltä se tunne tuntuu. Ja se tunne tuntuu niin p*run hyvälle, sanoinkuvailemattoman ihanalle. Ootko sä sellaisessa työssä, missä sä viihdyt? Jos et ole, olisiko sun mahdollista etsiä tai vaihtaa työpaikkaa sellaiseen työhön, mitä sä oikeasti haluaisit tehdä? Työ, joka on ollut sun unelma? Työ, joka oikeasti ei tunnu edes työltä eikä töihin lähtö tunnu välillä ylitsepääsemättömän vaikealle?

Aikaisemmin ajattelin, että yrittäjän työ ei ole mua varten. Ajattelin näin siis vielä ennen viime vuoden loppupuolta. Jostain syystä sana "yrittäjä" kuulosti mun korvaan välillä niin kamalalta, niin ahdistavalta. Ikäänkuin menettäisin itseni työlle. Tällaisiakin kohtaloita olen nimittäin kuullut. Nyt olen kuitenkin tajunnut, että jos sä oot yrittäjä ja sä rakastat tehdä sitä työtä mitä teet, yrittäjyys on niin se mun juttu ja on aina niin ollutkin. Aikaisemmin olin niin mielipiteeni sokaisema, etten nähnyt sen mielipiteen taakse enkä nähnyt yrittäjyyden hyviä puolia. Yrittäjyys on myös monimuotoinen ala - on pienyrittäjyyttä, kojumyyjää, jälleenmyyntiä, osakeyhtiöitä etc. En toki sano, että yrittäjyys sopii kaikille, se on jokaisen oma päätös ja jokainen meistä on yksilö. 
Mistä sitten tykkään nykyisessä työssäni? Siitä, että saan auttaa ihmisiä voimaan hyvin. Siitä, että saan itse päättää omat työaikani. Siitä, että mulla on vapaus. Siitä, että tää työ mahdollistaa mulle myös matkustamista, tapahtumissa käyntiä ja ihania ihmisiä mun ympärille. Myös se, että saan itse vaikuttaa omaan palkkaani, on mulle iso juttu.

Älä koskaan sano ei koskaan. Koskaan et voi tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Tee itsellesi tavoitteet tälle vuodelle, mieti mitä sä haluat saavuttaa tänä vuonna. Ja ennen kaikkea, kulje tätä vuotta avoimin ja positiivisin mielin eteenpäin. Tehdään yhdessä vuodesta 2019 sanoinkuvailemattoman ihana!

-xoxo Suvi 💕Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mitä on onnellisuus?

Otsikon kysymys on sellainen, mitä monesti itse oon miettinyt ja oon myös melko varma, etten ole ainoa. Tekeekö ihmisen onnelliseksi raha, uudet vaatteet vai kenties uusi auto? Tunteeko ihmiset onnellisuutta ainoastaan silloin, kun heillä on paljon materiaa ympärillään ja paljon omaisuutta? Voiko onnellisuutta tuntea vaikka elämässä ei kaikki olisikaan hyvin? Oma vastaus tähän on, että kyllä voi.Moni asia on omasta asenteesta kiinni, myös se miten positiivinen elämänkatsomus sulla itselläsi on. Itse en tosiaankaan aina ole ollut ihminen positiivisimmasta päästä, nuoruudessa ja vuosia sitten mulla oli usein aika pessimistinen asenne elämään. Toki olen aina pyrkinyt olemaan ihmisille ystävällinen ja iloinen. Oma pessimistinen asenteeni muuttui siinä vuoden 2014 loppupuolella, kun nostin takamukseni ylös sohvalta ja päätin, että nyt asenne muuttuu. Aloin käymään kuntosalilla sekä syömään kunnolla ja olo alkoi paranemaan samantien. Vähitellen paino alkoi myös tippumaan ja puolessa vuodess…

Heippa kaikille

Oon pitkään jo kypsytellyt pääni sisällä ideaa perustaa oma blogi ja vihdoin sain sen aikaiseksi. Oon pitänyt blogia aikaisemminkin ja itseasiassa tämä nykyinen blogi on jo kahden vuoden takaa, poistin vain vanhat postaukset, joten nyt on aika aloittaa puhtaalta pöydältä. :)

Eli lyhyesti moikka kaikki, mie oon Suvi ja asun tällä hetkellä Espoossa. Ikää on sen 27 vuotta, mutta lapsenmielisenä pysyn aina. Miun elämän valoja ovat tällä hetkellä oma aviomies, koira, pupu ja oma perhe sekä tietysti tärkeimmät ystävät.

Blogin aiheista sen verran, että en kategorisoi blogiani mihinkään tiettyyn kategoriaan. Kirjoitan siitä, mikä sillä kyseisellä hetkellä tuntuu itselleni tärkeältä. Aiheet pyörivät mitä ilmeisemmin hyvinvoinnin, oman polun löytämisen ja tavallisen elämän ympärillä. Oon itse kamppaillut oman hyvinvointini kanssa sekä miettinyt sitä, mitä oikeasti haluan omassa elämässäni tehdä niin työn kuin vapaa-ajankin kannalta ja mitkä asiat oikeasti tuottaa mulle iloa. Muistakaa aina tavoit…

Nautit sä sun elämästä?

Edellinen postaus käsitteli onnellisuutta, joten siitä päästään loogisesti seuraavaan aiheeseen eli elämästä nauttimiseen. Nautit sä sun elämästä? Mitä sä voisit tehdä, jotta nauttisit enemmän sun elämästä vai ootko tyytyväinen just siihen elämään mitä elät?

Jokaisella on omat asiat mitkä tuo iloa siihen omaan elämään. Itse nautin elämästä, jossa asiat ajatellaan positiivisesti, ympärillä on positiivisia ja rakkaita ihmisiä, saan matkustella, meillä on kotieläimiä ja tietysti oma terveys on aina todella tärkeää niin henkisesti kuin fyysisestikin. Näitä asioita pyrin elämääni sisällyttämään. Ja vaikka tykkäänkin matkustella todella paljon, rakastan silti rauhaa. Olisi ihanaa, jos saisin asua lähellä metsää, naapurit eivät olisi ihan oven takana ja ulkona ei kuuluisi muuta ääntä kuin luonnon omat äänet. Se on yksi mun unelmista, jonka pyrin toteuttamaan.
Asia mikä tekee mielestäni elämästä myös paljon mukavampaa on se, ettei menetä sitä omaa lapsenmielisyyttään KOSKAAN. Vaikka aikuisena o…